SIEMENS WT43N272NL  8kg            €439,-       (op voorraad)

Condensdroger: 

Condenswater kan met meegeleverd slangetje simpel op de afvoer (van bv de wasmachine) aangeloten worden.Dit  wordt door ons standaard aangeloten indien er een afvoer in de buurt zit.

               

 wt43n272nl

         

SIEMENS WT45RV70NL  8kg A++                  €605,-

Warmtepomp droger!      tot 60% zuiniger dan een condens/lucht droger!

Voor een gezin met 3 personen of meer verdiend u het prijsverschil vergeleken met een gewone condensdroger snel terug. (uiteindelijk is een warmtepompdroger het goedkoopst)

Condenswater kan met meegeleverd slangetje simpel op de afvoer (van bv de wasmachine) aangeloten worden.Dit wordt door ons standaard aangeloten indien er een afvoer in de buurt zit.

Er zijn veel verhalen over warmtepompdrogers te vinden op internet (vaak negatief). Met onze ervaring kunnen wij stellen dat het een goed werkend systeem is en betrouwbaar (verwarming gebeurd met het zelfde principe als de werking van een koelkast en dat weet iedereen dat dat goed werkt.)

De kans dat deze droger in brand gaat vanwege stof is zo goed als niet mogelijk omdat de temperatuur max 60 graden is. De drogers met een verwarmings element (weerstandsdraad) wordt vele malen heter).

 

             SIEMENS WT45H201NL